Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 4 december 2008

Vlaams Belang Brecht loopt verder leeg

Vanaf volgende week verdwijnen nog eens twee gemeenteraadsleden uit de Vlaams Belang-fractie in Brecht. Danny Segers en Ernest Dom stappen immers op bij het Vlaams Belang en zullen verder als onafhankelijke zetelen: "Wij kunnen ons niet meer vinden met de Vlaamse primitieven en zwarte nationalisten die het VB vertegenwoordigen op hoger niveau", luidt hun verklaring. "De partijtop nam immers nooit een duidelijk standpunt in tijdens een 11 maanden durende interne ruzie."

In de vorige gemeenteraad waren al twee van de vijf VB-raadsleden opgestapt na een vergelijkbare ruzie. Twee jaar na de gemeenteraadsverkiezingen blijft van de oorspronkelijke achtmans sterke VB-fractie nog maar de helft over.

- Vlaams Belang verliest opnieuw 2 raadsleden
- Leegloop bij Vlaams Belang

(bron: GVA)