Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 12 januari 2009

Lijst Dedecker blijft grossieren in ex-VB'ers

Gino De Craemer (45), een Bruggeling die sinds 2007 in het Vlaams Parlement zit, ruilt N-VA voor Lijst Dedecker. De Craemer, in het verleden nog Brugs Vlaams Blok-voorzitter, stapte in 2001 over naar N-VA. Hij is onder andere lid van de commissie Inburgering en Gelijke Kansen.
Met de overstap van De Craemer komt de teller van de LDD-fractie in het Vlaams Parlement op vier: De Craemer (ex-VB en N-VA), Monique Moens (ex-VB), Jurgen Verstrepen (ex-VB) en John Vrancken (ex-VB).


- LDD bekent kleur en wordt Vlaams Blok-bis.
- Overstapppers van VB naar LDD
.