Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 21 januari 2009

'Luchtbel-oppositie' van Lijst Dedecker stevig doorprikt

Lijst Dedecker demonstreerde vandaag in het Vlaams Parlement nog maar eens uit welk nat karton de partij van 'Zjeanmarie' is gesneden. Dat werd pijnlijk duidelijk toen Vlaams Parlementslid Gino De Cramer (Ex-Vlaams Belang, ex-N-VA en verleden week overgestapt naar Lijst Dedecker) als 'financieel expert' zijn eerste LDD-praatje kwam doen.

(foto: Gino De Cramer, de 'financiële whizzkid' van Lijst Dedecker)

Wat volgde was een erg amusant 'debat' waarbij de geloofwaardigheid van Gino De Cramer, Jurgen Verstrepen en het economisch programma van Lijst Dedecker onzacht in aanraking komen met de harde Parlementaire vloer. (De video is een montage uit het 40 minuten durend debat)


"zelden geziene politieke prostitutie" , "de maskers vallen af",
"luchtbeloppositie"...


"Mijnheer Sannen (SPa.), ik ga voor een deel met u akkoord, maar het is een keuze die moet worden gemaakt. Ofwel doe je nog een begrotingscontrole voor de verkiezingen, ofwel schuif je die hete aardappel door naar de volgende regering. Ik weet niet wat de beste keuze is, maar volgens mij is de laatste dat alleszins niet." (Gino De Cramer in het Vlaams Parlement, mirror)


Update: Jurgen Verstrepen, LDD-fractievoorzitter en zelfverklaarde 'mister freedom of speech', is zo trots op zijn Parlementaire bezigheden en die van zijn LDD-fractie dat iedereen die op zijn weblog naar dit filmpje verwijst, onherroepelijk wordt geblokkeerd. (mirror)


- De volledige tekst van deze zitting

- De lege doos achter 'Freedom of speech'
- 'Freedom of speech'
- LDD programma zeer lief voor kapitaalkrachtige Vlaming
- Vlaams Belang & Wiskunde (video)
- Partij van het 'gezond verstand' is pro opwarming aarde (video)
.