Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 22 januari 2009

Wilders in de bres voor multicultureel kinderprogramma


(afbeelding: Sesamstraat mét Pino. Sinds die in 'het nieuws van 2015' uit de 'wilders-tegenfilm' ritueel geslacht zou worden, maakt het kinderprogramma bij Geert W nogal wat emoties los)


De PVV van Geert Wilders heeft Kamervragen gesteld over het kinderprogramma 'Sesamstraat'.
In de programmatie worden Pino en zijn vriendjes van half zes naar vijf uur verplaatst, en dat zint de partij van Wilders niet. Vooral omdat het populaire kinderprogramma vroeger wordt uitgezonden omwille van het nieuwe multiculturele programma 'Dichtbij Nederland'.

De PVV zegt het op te nemen voor boze ouders van de kleine kijkertjes. "Wie kinderen heeft, weet hoe belangrijk vaste tijden zijn in het schema van een kind. Door het constante geschuif is er geen peil meer op te trekken", aldus PVV-mediawoordvoerder Martin Bosma. "Ouders worden hier helemaal gek van. Nu moet hun programma weer wijken voor een multicultireclameprogramma."
Het kan bijna niet anders dan dat de PVV-kamerleden nooit naar Sesamstraat hebben gekeken, want het kinderprogramma was één van de eerste multiculturele programma's op de Nederlandse en Vlaamse televisie. In de Nederlandse versie van Sesamstraat kun je toch moeilijk naast Sesamstraat-acteurs als de Turkse Elvan Akyildiz, Hakim Traïdia (Algerije, zo denkt ie over Wilders) en Gerda Havertong (Suriname) kijken. En dan hebben we het nog niet over de pro-multiculturele inhoud van het kinderprogramma dat de kinderen naast het lezen en rekenen ook sociale vaardigheden, verdraagzaamheid en begrip voor andere mensen wil bijbrengen.

In de ogen van elke rechtgeaarde multicul-hater zou Sesamstraat toch met stip op één moeten staan als meest verderfelijke programma. Het is het multiculturele programma met de langste staat van dienst en véél erger, het stelt kinderen bloot aan wat Wilders zou (moeten) zeggen "multiculturele indoctrinatie". En als het om kindertjes gaat, dan kun je niet streng genoeg optreden. Want wanneer die multiculturaliteit er eenmaal inzit.... . Het zijn duidelijk zaken waarover ze bij Wilders z'n PVV niet of weinig hebben nagedacht. Daardoor mocht het Nederlandse parlement (Tweede Kamer) in volle economische en financiële crisis zich buigen over Sesamstraat, dat vanaf 2 februari een half uurtje vroeger wordt uitgezonden. De partij voor vrijheid en vooruitgang heeft zo haar eigen prioriteiten...

Wilders wereldbeeld: 'Het nieuws van 18 juni 2015'
- Hakim Traïdia vs oom Wilders (video)
- Wilders is extreemrechts
- Wilders 'extremistisch' noemen mag wel
- Opinie: Media te laks met Wilders & Verdonk (video)
- Censuur in Nederland: kunst onder vuur (video)
- 'De marokkaan in Wilders' (video)
.