Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 20 februari 2009

‘Forest fire jihad’

Verleden week stelde VB-kamerlid Filip De Man een parlementaire vraag aan Minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht (open vld). De Man had 'ergens' op het internet gelezen en gehoord dat de Australische bosbranden het werk zouden zijn van moslimfundamentalisten.

(foto: VB-kamerlid Filip De Man)

De branden zouden zijn aangestoken in het kader van een ‘forest fire jihad’ waarmee de moslimfundamentalisten Westerse landen willen straffen. Uit wat De Man op het internet had gelezen zou blijken dat Osama bin Laden van plan was om in de VS, Europa en Australië massaal bossen in brand te laten steken. Filip De Man verwacht van Minister De Gucht "dat hij eens bij zijn bondgenoten gaat navragen wat er van deze beweringen waar is."
Hij beloofde het antwoord van Minister De Gucht op zijn website te plaatsen... (mirror)

- Vermoedelijke brandstichter Australië is vroegere brandweerman

- 'monsieur le fascist qui est derrière moi' (video)
- Flip De Man ziet het aan de schedel
- "Van mij krijgt het Zuiden geen bal"
- "Een moslim kan geen democraat zijn" (video)
.