Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 3 februari 2009

Harde supporterskern Germinal Beerschot is anti-Joden

De harde supporterskern van voetbalclub Germinal Beerschot draagt al jaren een reputatie van racisme en antisemitisme met zich mee, maar nu begint het toch wel echt de spuigaten uit te lopen.

Tijdens de thuismatch tegen Westerlo van afgelopen zaterdag zette het Beerschotste supportersvak een ongemeen walgelijk antisemitisch lied aan, de stadionomroeper van dienst vroeg de Beerschot-supporters wel te stoppen met zingen, maar na het zoveelste incident zou toch kordater mogen worden opgetreden. Als iemand die aan de omheining hangt onmiddellijk een stadionverbod krijgt van enkele maanden tot een jaar, dan zou voor het zingen of scanderen van dit soort walgelijke rotzooi minimaal hetzelfde mogen gelden.

Antisemitisme tijdens GBA - Westerlo (31 jan.2009)Supporter 'beerschotpride' reageert (op YouTube)

"Amai, ge meu tegewoordig oek gin kloete nie meer é...
jo-jo-jo-jo-jooooo, wij zen anti-jodeu, we schoppe, we slage, we steke ze neer, want wij zen anti-jodeuuu.
Hitler komt terug, ge zed n diel vergéte
Hamas, Hamas, de joden on de gas...
allemaal beerschotliekes, maar ze slagen allemaal op de antwerp-supporters, dus wij hebben écht niet zo'ne voze socialist als gij nodig die hier die filmkes post onder racisme.
Natuurlijk zijn wij racistisch, maar niet hypocriet doen, tga nie over DE joden" (mirror)- Hitlergroet 'gepast' (video)
- KVK-trainer: "Zing liedjes van Johnny Turbo!" (video)
- Racisme op het voetbalveld
- Racisme in het voetbal (video)
-"Mijn kleine Joodse is in Dachau" (video)
.