Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 10 februari 2009

Opgepakt na Hitlergroet

Maandagmiddag werd Herwig D.C uit Dendermonde op last van de procureur des Konings gearresteerd en ter beschikking gesteld van het parket. De veertiger uit Dendermonde had even voordien twee keer een Hitlergroet uitgebracht aan agenten van de plaatselijke politie, waarna hij gewoon doormarcheerde.

De man herhaalde de feiten een tweede maal en barstte na interpellatie door de politieagenten uit in een tirade van smaad en beledigingen. Daarbij verwees hij ondermeer naar de feiten van 23 januari in kinderdagverblijf Fabeltjesland. Herwig D.C mocht na verhoor opnieuw beschikken maar
zal in snelrecht voor de correctionele rechtbank worden gedaagd voor smaad en een inbreuk op de negationismewet.

- 1.100 euro boete voor Hitlergroet
- De Hitlergroet voor beginners
- Hitlergroet 'gepast' (video)

(bron:gva)