Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 19 februari 2009

Parket neemt auto Vlaams Belanger in beslag

Marc Moorhem, die voor Vlaams Belang zetelt in de Tiense OCMW-raad, is zijn wagen kwijt. Het parket van Leuven liet de wagen in beslag nemen na een ongeval met vluchtmisdrijf.

(foto: Vlaams Belang OCMW-raadslid Marc Moorhem)

Een onbekende auto was in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een geparkeerde Ford Mondeo gereden, de Ford raakte daarbij zwaar beschadigd en is klaar voor de schroothoop.
Aan de hand van enkele brokstukken kon de politie uitvissen om wat voor voertuig het ging, een donkerblauwe Hyundai. Moorhem geeft toe dat hij met een donkerblauwe Hyundai rijdt maar ontkent de aanrijding. Hij beweert dat hij op het ogenblik al in zijn bed lag en noemt de aantijgingen 'een lastercampagne die is opgezet door iemand die mij politiek wil treffen'. Volgens de politie was de bestuurder, Marc Moorhem, die avond op pad zonder geldig rijbewijs. Moorhem zal worden gedagvaard voor het ongeval met vluchtmisdrijf.


- Vlaams Belanger Debie even gehospitaliseerd na auto-ongeval
- Snelheidslimieten zijn er enkel voor 't gepeupel (video)
- Vlaams Belang en verkeersveiligheid
- Vlaams Belanger Debie even gehospitaliseerd na auto-ongeval
.