Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 30 maart 2009

8 maanden LDD volstaan om politiek vaarwel te zeggen

Vlaams volksvertegenwoordiger John Vrancken neemt niet deel aan de Vlaamse parlementsverkiezingen en stapt uit Lijst Dedecker (LDD).

(foto: John Vrancken bij zijn overstap van Vlaams Belang naar Lijst Dedecker)

“De manier waarop Lijst Dedecker momenteel aan plat politiek opportunisme doet is er voor mij over. De Beaucourt affaire – die uiteindelijk in een sisser eindigde - is hier een illustratie van." zegt Vrancken. In augustus 2008 maakte John Vrancken de overstap van Vlaams Belang naar Lijst Dedecker, de samenwerking duurde net geen acht maanden. Vrancken verlaat de politiek en gaat terug naar het bedrijfsleven.

- Column: De scherpe messen van LDD-Limburg
- Vlaams parlementslid Vrancken naar LDD
- Antwerpse lijst van Dedecker is bekendgemaakt
- Vlaams Belang boos op John Vrancken na overstap naar LDD
.