Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 5 maart 2009

Activist in cel wegens stelen vervallen eten uit afvalcontainer

Een activist van het Lappersfortbos in Brugge is veroordeeld tot een gevangenisstraf omdat hij vervallen eten uit een afvalcontainer van een supermarkt had “gestolen”. Hij werd betrapt toen hij wegreed met een bakfiets. Parketwoordvoerder Berkvens heeft het over “diefstal met inklimming en braak.”

Dezelfde Berkvens verklaarde enkele jaren geleden nog dat de mensen van Blood&Honour voor weinig overlast zorgen, hij deed die verklaring nadat een zwarte man in elkaar werd geslagen voor een neo-nazistische verzamelplaats (die een paar dagen later gewoon terug open mocht gaan). Berkvens stelt dat de opsluiting het gevolg is van het zwijgen van de gearresteerde. Alleszins valt het op hoe er blijkbaar met twee maten en gewichten wordt gewerkt: neo-nazi’s die mensen in coma slaan zijn blijkbaar ongevaarlijk, wie afval wegneemt een crimineel.
(artikel overgenomen van internationaal.verzet)

Update 10-03-2009
- Bezetter Lappersfortbos die voedsel stal, is vrij

- Wil procureur Berkvens niet ingrijpen tegen neo-nazi’s?
- Man die door skinheads werd mishandeld in Brugge is overleden (video)
.