Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 19 maart 2009

Boekhandelketens weigeren Dewinter's boek aan te bieden

VB-kopstuk Filip Dewinter is niet te spreken over de boekhandelketens De Standaard en Fnac omdat die zijn boek 'Inch'Allah? De islamisering van Europa' niet in hun winkels willen. "De index van verboden boeken lijkt terug", zegt de man die de Koran wil verbieden.

De inkoopcentrale van De Standaard en Fnac (Club NV) neemt het boek niet in omwille van het extreemrechtse karakter. Ook andere ketens zoals Co-Libro en ECI-Shop NV weigeren om het boek aan te bieden. "Inch'Allah? De islamisering van Europa" werd op 3.000 exemplaren gedrukt, daarvan is nu één derde verkocht. De 'boycot' van Dewinters boek is niet nieuw, de boekhandels weigerden reeds meermaals om VB-literatuur in hun assortiment op te nemen. Om diezelfde reden zul je er ook geen boeken van extremistische moslims terugvinden.

Merkwaardig is dat de Vlaams Belang persmededeling - waarin men zich afvraagt wanneer de boekverbrandingen zullen beginnen - afkomstig is van de de perskamer waarvoor Bart Debie verantwoordelijk is. Zijn naam staat ook onderaan de persmededeling. Dezelfde Bart Debie die naar aanleiding van de 0110-concerten een soort boekverbranding lanceerde: voor elke cd van dEUS die ter vernietiging werd aangeboden, trakteerde hij een pint (mirror & mirror)


- Vlaams Blokker Dewinter: "Islamfobie is een plicht"
- De maskers zij af (0110)
- De billenkletsers van Dewinter
- dEUS live op 0110 (video's)
.