Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 20 maart 2009

Israël in nauwe schoenen door getuigenissen over oorlogsmisdaden en moslimhaat

Het Israëlische leger is in opspraak geraakt na een artikel in de krant 'Haaretz' met onthullingen over oorlogsmisdaden en ongebreidelde moslimhaat. Onschuldige burgers zouden zomaar zijn neergeschoten, de Israëlische getuigenissen spreken ook over radicale orthodoxe geestelijken die het leger vergezelden bij de inval en de bombardementen in Gaza. Daarbij zouden zij pamfletten hebben uitgedeeld waarin werd opgeroepen tot een heilige oorlog en het uitroeien van de Palestijnen en iedereen die in de weg loopt. De VN zegt geschokkeerd te zijn en zal een onderzoek instellen. Er gaan al stemmen op om de Israëlische minister van defensie te vervolgen wegens grove schendingen van de mensenrechten en oorlogsmisdaden.

Het Israëlische dagblad publiceerde ook enkele foto's waarop te zien is dat soldaten t-shirts dragen met spottende teksten, die verwijzen naar het doodschieten van zwangere Palestijnse vrouwen en baby's. Ook moskeeën zijn het mikpunt van spot. Israëlische soldaten zouden de T-shirts cadeau krijgen na het voltooien van hun opleiding. Op één van de t-shirts (foto) is een gewapende, zwangere Palestijnse vrouw te zien, die zich in het vizier van een sluipschutter bevindt. Het opschrift laat niets aan de verbeelding over: '1 shot 2 kills'. Misschien nog het meest shockerend is het t-shirt dat een Palestijnse moeder afbeeldt, die huilend naast het graf van haar dode baby zit. 'Better Use Durex', staat erop gedrukt...(foto's van andere t-shirts).Video:
"Het leven van een Palestijn was veel minder waard"


- Israëlische soldaten moesten op hulpverleners schieten
- Extreem Rechts in Israël (video)
- Gentse protestbetoging tegen oorlog in Gaza (video)
- Debat in Terzake met Ramsey Nasr, Michael Freilich en Rik Coolsaet (video)
.