Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 14 maart 2009

Voor taakstraf naar Anne Frank huis

Een Nederlandse politierechter in Den Haag veroordeelde vier jongens tot een verplicht bezoek aan het Anne Frank huis in Amsterdam.
De politierechter vond dit een passende straf voor de vier tieners die aanwezig waren bij een demonstratie gericht tegen het Israëlische geweld op de Gazastrook.

(foto: bezoekers bij het dagboek van Anne Frank)

Twee van de jongens hielden toen een spandoek vast met daarop een davidster en een hakenkruis. De andere twee riepen de leus 'Hamas Hamas alle joden aan het gas'. Na het verplichte bezoek aan het Anne Frank huis moet het viertal hierover een werkstuk schrijven.

- www.annefrank.org
- Opstel Geschiedenis Zionisme en antisemitisme
- Vanhecke-Morel: "Holocaust ontkennen is een vrije mening" (video)