Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 9 maart 2009

Wilders = kwakzalver


”Geert Wilders is een gemakzuchtige populist. Hij wakkert het ongenoegen aan en roept dat geen straat of wijk in meerderheid meer mag bestaan uit allochtonen. Hoe hij dat kan en wil bereiken, daar heeft hij geen idee van. Daarmee is Geert Wilders een politicus die geen verantwoordelijkheid toont. Een politieke kwakzalver.”


(Anne Mulder, voorzitter van de Haagse VVD-fractie, reageert op de plannen van Wilders om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Wilders pleit onder meer voor wijken en straten die maximaal voor de helft mogen bestaan uit allochtonen)


- Wilders is extreemrechts
- De wereld van Wilders: Het nieuws van 18 juni 2015 (video)
- Wilders wordt alsnog vervolgd voor haat en discriminatie (video)
- Opinie: Media te laks met Wilders & Verdonk (video)
.