Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 27 april 2009

Reportage: Neonazi's op black metal concerten

Op sommige concerten van Black Metal, een sub-genre van heavy metal muziek, lopen steeds meer nazi-fanaten rond. Thomas Kuban, de Duitse onderzoeksjournalist die verleden jaar nog infiltreerde bij concerten van het neonazistische Blood and Honour, volgde enige tijd de black metal scene. De reportage begint bij een black metal concert in Hekelgem waar oa. de beruchte band 'Ad Hominem' op de affiche stond. (zie ook 'Gentse Frontline zet deuren open voor neonazi-bands')

(foto: op bezoek bij de Vlaamse blackmetalband 'Huldrefolk', die in de reportage verklaren a-politiek te zijn en geen neonazistische ideeën te hebben. Toch hangt aan het venster van de repetitieruimte van Huldrefolk een vlag van de neonazistische N-SA en stond de blackmetalband in 2008 op de affiche van het door Blood and Honour georganiseerde National Socialist Black Metal festival)
Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België

- Eddy Hermy (N-SA) is boos (AFF)
- N-SA fakkeltocht (video)
- Na de Duitse neonazi's komen nu ook de Italiaanse fascisten naar Vlaanderen
- Tweede IDM-concert, dit keer met Italiaanse terrorist

.