Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 4 juni 2009

"Nazi's gedroegen zich beter dan moslimjeugd"

Mogens Camre van de extreem rechtse Deense Volkspartij (DP) beweert dat de nazi's zich beter gedroegen dan de moslilmjeugd. Camre is Europarlementslid en zit er in de Commissies begrotingscontrole, werkgelegenheid en sociale zaken. Het zal weinigen verbazen dat Camre zich vooral laat opmerken door controversiële en racistische uitspraken over vreemdelingen, illegalen en moslims. In het Europees Parlement gaan steeds meer stemmen op om zijn immuniteit op te heffen en om Camre voor de rechter te brengen.
Samen met de Zwitserse SVP en de Oostenrijkse FPÖ behoort de Deense Volkspartij in het Europees Parlement tot de trouwste bondgenoten van Vlaams Belang.
- Oprichting extreem-rechtse fractie Europarlement mislukt
- Le Pen minimaliseert opnieuw de holocaust (video)
- Racisme in lokaal partijkrantje breekt gewezen VB-voorzitter zuur op (video)
- Roeland Raes veroordeeld wegens negationisme
- Wilders wil in EU niet bij rechts blok
.